Mad og drikke

Wikimedia

Kontakt

Mosede Fort
Mosede Strandvej 87A
2670 Greve
43 40 40 36
mosedefort@greve.dk

Se de gode særtilbud fra restauranter og caféer i nærheden af museet

Gratis kaffe og gode frokosttilbud

Hvem kunne ikke tænke sig en gratis kop kaffe eller et godt måltid mad efter et museumsbesøg?
Nu har du muligheden, da vi i 2016 har indgået en aftaler med flere af vores naborestauranter "Fortet café og restaurant" og "Jenners Seaside", "Café Jenners" og "Det Gamle Røgeri"

Tilbud fra Det Gamle Røgeri

I Mosede Havn ligger også gourmetrestauranten "Det Gamle Røgeri". Her kan du som gæst på museet bruge din billet fra dagen til at få rabat i restauranten. Køb en Frokosttallerken bestående af sild, fisk, bøf, ost & sødt inkl. et glas vin eller stor fadøl. for kun 235,- Se mere om Det Gamle Røgeri på restaurantens hjemmeside: http://www.detgamleroegeri.dk/

Grupper, der booker et arrangement kan også opnå en særpris.

Tilbud fra "Fortet café og restaurant"


Hvis du viser din billet fra dagens museumsbesøg i restauranten, så kan du ved køb af andet i restauranten få en gratis kop kaffe med i købet.
Af pladshensyn gælder dette tilbud ikke for større grupper, men ring og få et godt tilbud hvis du er med i en gruppe på 15 personer eller derover.
Læs mere om restauranten via dette link, hvor du også kan se åbningstider, priser mm. Fortet - café og restaurant

Tilbud fra Jenners

 
Tæt på museet ligger Mosede Havn, hvor du kan finde restaurant Jenners Seaside. Her kan du ved fremvisning af din billet fra museumsbesøget få en god rabat på din frokost. Jenners Seaside har lavet en særlig Fort-anretning til kun 99 kr. som kan bestilles mellem kl. 11 - 15. Gælder også grupper, hvis de bestiller i forvejen. Både Jenners Seaside og den nærliggende
Café Jenner har mange andre gode tilbud til museet gæster. Se disse tilbud ved at klikke her: Tilbud fra Jenners


 

Sidst opdateret: 24. april 2017   |   Kommentar til sideansvarlig