JULEFROKOST rent foto 021017_mf_ann266x180_tryk (004)-1.jpg

Ring på 20311914  eller skriv på Mosedefort@greve.dk

og hør nærmere om rundvisning til netop dit arrangement. Senest: 1. december

Antal: Min. 15 personer- max. 60 pers.

 

Omvisning før julefrokosten?
Museet anbefaler en omvisning for firmaer, organisationer og foreninger, der gerne vil kombinere socialt samvær, kulturhistorisk viden og en efterfølgende julefrokost fx på en af de nærliggende restauranter. 

Klogere på historien
Mosede Fort vil en af museets dygtige rundvisere tage jer med 100 år tilbage i tiden til et Danmark, der kæmper for sin neutralitet midt i en verdenskrig. I den lune kasematbygning får I historien om, hvordan Danmark klarede den svære balanceakt, det var at handle med begge sider i krigen og samtidig sørgede for at rationere maden, så alle danskere kom helskindede gennem krigen. Historien om, hvordan Danmark graver forebyggende skyttegrave, lægger miner ud og yder humanitær indsats. 

Vælg selv tidspunkt
I kan frit vælge om rundvisningen skal begynde midt på dagen, eller om I vil begynde lidt senere. Museet lukker sædvanligvis kl. 15, men kontakt os endelig og hør nærmere om arrangement, der passer til netop dit firma. Vi tager imod grupper på min. 15 personer og max. 60 personer. Booking før 1. december. Kontakt: 20311914 / mosedefort@greve.dk