børn i udstilling

Kontakt os

Tlf: 2031 1914

mosedefort@greve.dk

Få en KANON oplevelse

Hold børnefødselsdag på Mosede Fort og giv børnene og deres kammerater en oplevelse, hvor både pilfingre og hjerneceller skal i brug.

Mærk historien
I selskab med museets guide dykker I ned i en glemt periode i Danmarkshistorien, når I går på opdagelse i den 100 år gamle kasematbygning, hvor klavermusik, motorlarm og soldaternes snorken er med til at give en stemningsfuld oplevelse. I skal bruge jeres ører, øjne og hænder til at blive klogere på, hvad der skete i Danmark under 1. Verdenskrig. 

Dilemmaspil for børn

Børnene går på opdagelse med iPads, når de skal spille "Krigens Valg" i den topmoderne udstilling på Mosede Fort. Udstillingen kommer til live, når de 100 år gamle fotografier bliver levende og beder børnene om hjælp til at træffe svære valg. Børnene skal selv tage stilling til de dilemmaer, som deres tipoldeforældre stod i for 100 år siden, da Danmark var på kanten af krig. 

Praktiske oplysninger:

Pris: 1.200 kr.

Varighed: 1,5 time

Deltagerantal: Max 25 børn og 2 voksne. Arrangementet egner sig bedst til børn i alderen 8-12 år.

Hvis der deltager mere end to voksne skal disse betale entré til museet på 90 kr. pr. person

Lån af lokale
Der er mulighed for at spise medbragt mad/drikke i museets infirmeribygning. Husk selv at tage service og evt. oppyntning med. I er selv ansvarlige for oprydning. Det koster yderligere 300 kr. at få rådighed over dette lokale.

For yderligere oplysninger kontakt os på tlf. 2031 1914 eller mail mosedefort@greve.dk