451x220_Oculus_virtual_reality

Kontakt

Mosede Fort
Tlf.43 40 40 36
mosedefort@greve.dk

Kom og se krigsskibe fra første verdenskrig med virtual reality briller

Prøv virtual reality

Kom og prøv virtual reality brillen ”Oculus Rift” på Mosede Fort i efterårsferien. I weekenden d. 18. og 19. oktober tester vi for første gang vores pilotprojekt med virtual reality. Kom og vær med til at afprøve den nyeste teknologi og hjælp museet med at videreudvikle konceptet. I den virtuelle verden kan du bl.a. møde soldaterne, der var indkaldt under 1. Verdenskrig og spotte den tyske zeppeliner i horisonten.

Samarbejde med studerende fra Aalborg Universitet
Mosede Fort har siden 2013 samarbejdet med fem studerende fra medialogi, AAU, der i forbindelse med deres bachelorprojekt har arbejdet med teori og produktion af interaktivitet mellem menneske og computer. Målet med projektet er undersøge, hvordan formidling af historie til børn og unge kan udvikles gennem nye højteknologiske formidlingsformer, der inddrager tilskueren i en mere aktiv rolle.

Teknologi og forandring
For 100 år siden forandrede teknologien verden – og krigen. Flyvemaskinen, maskingeværet og ubåde var nogle af de teknologier der forandrede virkeligheden på slagmarken. Her 100 år efter spiller teknologi både en stadigt større del af vores dagligdag og i krige og konflikter. På Mosede Fort inddrager teknologien de besøgende i en aktiv museumsoplevelse og øger forståelse og indlevelsen i de begivenheder, der forandrede Danmark under 1. Verdenskrig.

Hvornår?

Lørdag den 18. oktober og søndag den 19. oktober kl. 10-17.

Entré:

Voksne 90 DKK

Børn op til 18 år er gratis

Studerende 40 DKK