Halloween

Halloweengys på fortet

Torsdag d. 31. oktober kl. 18-21

På Mosede Fort holdes der Halloween for både overnaturlige skabninger og almindelige dødelige, der er vilde med gys og gru. Sarte sjæle skal dog nok holde sig væk. Ungdomsskolen byder nemlig indenfor til et skrækindjagende univers, hvor fortets kringelkroge blive vækket til live af fortidens væsner torsdag den 31. oktober kl. 18-21. 

Fortet bliver vækket til live
Som I ved, vækkes myter, sagn og spøgelser til live på Allehelgens aften. Det gør de også på Mosede Fort, hvor uhyggelige væsener spøger i al evighed i de mørke gange under jorden. Torsdag den 31. oktober er den ene aften om året, hvor de kommer til live, og i år åbner vi de tunge jernporte til Mosede Fort på denne aften. Gæster får hermed en unik mulighed for at opleve området i tusmørket, når det er allermest uhyggeligt. Gå på opdagelse i kasematterne, hvor lyde og små skræmmende overraskelser guider jer igennem mørket. Aktiviteterne er for børn over 8 år ellers ifølge med en voksen.

(U)hygge i mørket
Kan man ikke klare gyset i kasematterne, så er der også rig mulighed for at sidde udenfor i faklernes lys og nyde uhyggen. Nyd lidt varmt at drikke serveret fra fortets gullaschkanon. Her kan I få taget årets uhyggelige familiebillede iført gammeldags kostumer, men pas på at spøgelser ikke sniger sig med på billedet.

Tid og sted: Arrangementet finder sted på museet på Mosede Fort torsdag d. 31/10-19 i tidsrummet kl. 18.00 – 21.00

Aldersgruppe: Arrangementet egner sig bedst til større børn over 8 år. Kom gerne udklædt.

Pris: Entré: 90 kr. for voksne, Greveborgere 45 kr. GRATIS for børn op til 18 år.