DSC 6967

Greve Kultur-Base inviterer til et skrækindjagende univers, hvor fortets kringelkroge bliver vakt til live af fortidens væsner.

Lørdag den 30/10 i tidsrummet kl. 18.00 – 21.00

Lørdag den 30. oktober kl. 18-21 holdes der Halloween på Mosede Fort for både overnaturlige skabninger og almindelige dødelige, som er vilde med gys og gru. Sarte sjæle bør derfor nok holde sig væk.

Fortet bliver vakt til live
Spøgelser vækkes til live ved allehelgen - det gør de også på Mosede Fort, hvor uhyggelige væsener spøger i al evighed i de mørke gange under jorden. I år åbner vi de tunge jernporte til Mosede Fort lørdag den 30. oktober, så modige børn og unge på egen krop kan opleve, hvad der sker i kasematterne efter mørkets frembrud, når det er allermest uhyggeligt. Gå på opdagelse i fortets mange rum, hvor lyde og små skræmmende overraskelser guider jer igennem mørket.

Kan man ikke klare gyset i kasematten, så er der også rig mulighed for at sidde udenfor i faklernes lys og nyde uhyggen på tryg afstand. 

Praktisk
Aktiviteterne er for børn over 8 år og for mindre børn ifølge med en voksen. Kom gerne udklædt.

Der er fri entré til arrangementet. Da der stor interesse for dette arrangement, skal du booke pladsbillet for at deltage.

Arrangementet er lavet i samarbejde mellem Greve Kultur-Base, Greve Bibliotek og Mosede Fort som en del af årets fortællefestival i Greve Kommune.