Dreng ser vidoer er krigszoner fra krigens tid, som han aktiverer ved at træde på gulvets blinkende knapper. Mosede Fort. Skoletjenesten.

For booking og yderligere oplysninger kontakt museet på tlf. 2031 1914 eller på mail mosedefort@greve.dk

Fødselsdagselskabet mærker historien, får sved på panden og græs på knæene, når I med Fortidsjagten i hånden går på opdagelse inde i museets spændende udstilling og udenfor på fortets græsklædte volde, hvor I skal hjælpe rekrutten Jens med at løse forskellige opgaver.

Til fødselsdagen har I desuden rådighed over museets historiske infirmeribygning i op til 2 timer, hvor der er mulighed for at dække op til og bespise de sultne fødselsdagsrekrutter. 

Derudover vil der være mulighed for fri leg på fortets udendørs arealer, samt fri adgang til Mosede Forts udstilling På kanten af krig indenfor museets åbningstid.

Praktiske oplysninger

Pris: 500 kr.

Antal og alder: I kan invitere op til 28 børn og 2 voksne. Voksne udover betaler entré. Arrangementet egner sig bedst til børn i alderen 8-12 år.

Lån af lokale: I Infirmeriet er der borde og stole, samt et lille køkken hvor der er vand og en elkoger, således at I har mulighed for at lave saftevand og koge vand til kaffe og te. Der er desuden karklude og viskestykker, men herudover skal I selv medbringe al service, forplejning og fødselsdagspynt. Vær opmærksom på, at der ikke forefindes et køleskab i Infirmeriet. I er selv ansvarlige for oprydning efterfølgende.

Bemærk, at arrangementet afvikles på egen hånd uden en museumsmedarbejder, og at I selv skal printe Fortidsjagten ud hjemmefra.