Vi passer godt på dine personlige oplysninger!

Mosede Fort og Greve Museum er en del af Greve Kommune og det overordnede ansvar for databeskyttelse ligger derfor ved Greve Kommune. 

Hvis du ønsker at vide mere om Greve Kommunes databeskyttelse, så læs mere via dette link, hvor du også kan finde kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Greve Kommunes databeskyttelsespolitik

Her kan du læse om Mosede Fort og Greve Museums politikker og procedurer for indsamling af personlige oplysninger. 

Læs om hvordan og hvorfor vi indsamler personlige oplysninger om følgende grupper: Nyhedsbrevmodtagere, folk, der har doneret fotos, genstande og arkivalier til museet, samt ansøgere til ledige stillinger på museet. 


NYHEDSBREVSMODTAGERE
 

Hvilke oplysninger indsamler vi?  Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi dit navn og din e-mailadresse på vores nyhedsbrev-mailliste.

Hvad bruger vi dine oplysninger til? Vi bruger udelukkende din e-mailadresse til at sende nyhedsbrevet til dig. Det gør vi en til to gange om måneden.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger? Inaktive mailadresser bliver løbende automatisk slettet fra listen, men ellers har vi ingen procedure for sletning. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet - enten via linket i selve nyhedsbrevet eller ved at sende en mail til may@greve.dk 

GIVERE AF FOTOS, ARKIVALIER OG GENSTANDE

Mosede Fort har hjemmel i museumsloven til at indhente navn og kontaktoplysninger på folk, der donerer eller sælger arkivalier, fotos eller genstande til museet. 

Disse oplysninger opbevares så længe effekterne befinder sig i museets og arkivets samling. Oplysningerne gives ikke videre til tredje part og behandles fortroligt, hvilket betyder, at givers navn eksempelvis ikke nævnes i udstillinger eller anden formidling medmindre, at det er aftalt. 

I enkelte tilfælde, når museet indkøber genstande fra private er det nødvendigt at indhente cpr-nummer for at kunne indbetale købssummen på sælgers nemkonto. Efter at betalingen har fundet sted slettes cpr-nummeret, således at det udelukkende er sælgers navn og kontaktoplysninger, vi gemmer, som beskrevet ovenfor


ANSØGERE

Alle opslåede stillinger på Greve Museum håndteres af Greve Kommune. 

Hvis du ønsker at vide mere om Greve Kommunes databeskyttelse, så læs mere via dette link, hvor du også kan finde kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Greve Kommunes databeskyttelsespolitik